Om oss

Oscarssons Mark och Entreprenad AB startades 2001, idag decennier senare är det ett välkänt företag i hela Trestad med omnejd. Vi jobbar för det mesta med totalentreprenader inom allt vad markarbeten innebär. Företaget drivs idag av Christian Nielsen som är ägare och VD och han har varit anställd i företaget sen 2007. Vårat motto är ” Se möjligheterna och inte problemen” och det är det som präglat oss dit vi är idag. Kontor med verkstadslokaler är belägna på Västerråda Industriområde i Mellerud.

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.