Om Oss

Oscarssons Mark och Entreprenad AB startades 2001 av Lennart Oscarsson, som drev företaget i 11 år innan det förvärvades av Uddevalla Lastbilscentral AB. Företaget såldes 2015, då Lastbilscentralen ville renodla sin verksamhet av transport och maskinuthyrning. Det togs då över av Christian Nielsen som varit anställd i företaget sen 2007 och är idag företagets nya ägare och VD. Kontor med verkstadslokaler är belägna på Västerråda Industriområde i Mellerud.

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Kvalitetspartner Guldsigill 2019

Några av våra största

Uppdragsgivare